Beskrivelse
Detaljer

Annox Outdoor Action anbefales til begynderne som vil dele deres vilde oplevelser eller fremvise eksotiske ferier i full HD. Om på YouTube, facebook eller med de nærmeste. Annox Outdoor er versionen mellem Annox Sports og Gold edition modellerne, og bruges verden over af amatørfotografer samt mere øvede under ferierne. Annox Outdoor har en 2" LCD skærm hvor du "live" kan se når du optager. Ligeledes kommer Outdoor med et vandtæt kamerahus, der kan holde helt ned til 30 meter. Så frygt ej, Annox Outdoor kan sagtens kommer med på stranden og ud og sejle. Monter kameraet Annox Outdoor på hjelmen og få en unikke POV (Point of View) optagelser af f.eks. klatreturen eller bølgen du tæmmer når du er ude og surfe, eller måske close up shots af det smukke koralrev på dykker-ferien. Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser. Annox Outdoor optager i FULL HD og kommer med 4 standard mounts, som kan bruges til blandt andet hjelmen og cykelstyret. Understøtter 32 og 64gb sd kort. 


PAKKEN INKLUDERER: vandtæt kamerahus, handlebar, board + hjelme mount, bøgdør til kamerahus, kabel, oplader, pudse klud og 5 forskellige vedhængs mounts. Alle Annox mounts passer til alle Gopro og Annox kamera.
Husk at købe et SD kort​
Køb dit SD-kort her 

Høj Videokvalitet!

Annox Outdoor kan optage i FULL HD og kan levere helt op til 120fps ved 720p. Dine optagelser bliver gemt i mp4 format, som betyder det er nemmere for dig hvis du vil redigere dine film med et af de mange videoredigeringsprogrammer der findes. De fleste tablets og smartphones understøtter afspilning af mp4 filer, så du kan have dine film og minder med dig rundt i lommen. Kameraet Outdoor understøtter 64gb sd kort så du har god plads til alle dine film.
2 tommer LTPS LCD skærm!

En indbygget 2" LTPS LDC skærm giver dig mulighed for at se hvad du filmer, og giver dig let adgang til at ændre indstillingerne i menuen. Du kan derfor frit navigere rundt i menuen så let som ingenting. Kameraet har kun 4 knapper, hvilket gør brugen af menuen let anvendelig for alle. Outdoor har også indbygget digital zoom så du kan komme endnu tættere på det objekt du filmer. Zoom ind og ud nemt på de to knapper på siden af Annox Outdoor.
Hurtig, lille og smart!

Det medfølgende kamerahus er vandtæt ned til 30 meter, så du roligt kan bruge det til mange former for vandsport heriblandt surfing, lystfiskeri, dykning osv. Derudover henvender kameraet sig også fremragende til skiløbere og snowboardere, der vil nyde godt af LCD skærmen. Kameraets batterilevetid afhænger af opløsningen der filmes i. Kameraet kan filme i 1,5 time, hvis der optages i 1080p30 eller 50 minutter ved 1080p60.
"Be an Action Man!"

Annox Outdoor bliver leveret med flere mounts til eksempelvis skistav, cykelstyr, hjelm, board, kamerastativ. Det betyder at ligeså snart du åbner pakken, kan du optage uden brug af ekstraudstyr.
I pakken kommer ALT hvad du skal bruge for at komme igang (undtagen SD kort) med at optage alle dine oplevelser.
Kompatibel App

Til Annox Outdoor aktion kameraet kan der bruges mange forskellige APPS til at styre dit kamera fra en mobiltelefon eller tablet. Til Annox Outdoor Action kameraet anbefaler vi appen XDV som kan findes i App Store og i Google Play.Bedømmelser
Størrelsesguide

Annox Sports Annox Outdoor Annox Gold Edition V2 Annox Gold Edition V3
Generel brug
   
Annox Sport optager video som kan bruges til upload på YouTube og andre sociale medier (1080p & 720p). Kameraet kan også optage i lavere kvalitet men med mulighed for slowmotion i op til 2x normal hastigheden. Yderligere tager kameraet billeder i 12MP (samme som de andre her i testen). Annox Outdoor optager video i op til Ultra HD (2,7K), med normal frame rate*. Kameraet henvender sig derfor til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden. Annox Gold Edition V2 optager video i op til biograf opløsning (4K), med normal frame rate*. Kameraet kan indstilles med avancerede modes der optimerer videokvaliteten. Kameraet henvender sig mest til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden. Annox Gold Edition V3 optager video i op til biograf opløsning (4K), med normal frame rate*. Kameraet kan indstilles med avancerede modes der optimerer videokvaliteten. Kameraet henvender sig mest til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden.
Hvem bruger kameraet?
Annox Sports er godt til begynderen der gerne vil i gang med at fange action billeder og optage video til blandt andet YouTube, men også andre sociale medier. Annox Outdoor er godt til begynderen og den øvede, der ønsker at prøve kræfter med action kameraer og slowmotion til fx YouTube. Brugeren har ikke de største krav til sensoren, men har i stedet prioriteret høj opløsning og frame rate. Annox Gold Edition V2 er godt til den øvede og den ambitiøse samt experimenterende eventyrer, der ønsker at lave slow motion videoer til YouTube, eller prøve kræfter med biograf opløsning. Annox Gold Edition V3 er godt til den øvede og den ambitiøse samt experimenterende eventyrer, der ønsker at lave slow motion videoer til YouTube, eller prøve kræfter med biograf opløsning.
Opløsning
- - Cinematic 4K (24 frames)
- Ultra HD 2.7K (30 frames) Ultra HD 2.7K (30 frames) Ultra HD 2.7K (30 frames)
YouTube 1080p (15 frames) YouTube 1080p (60 frames) YouTube 1080p (60 frames) YouTube 1080p (90 frames)
YouTube 720p (30 frames) YouTube 720p (120 frames) YouTube 720p (120 frames) YouTube 720p (120 frames)
Slowmotion
4K- - - -
2.7K- - - -
1080p- 2x 2x 2x
720p- 4x 4x 4x
WVGA2x 8x 8x 8x

* Framerate er også betegnet som antal billeder i sekundet (FPS). Almindelig video og film på YouTube og i biografen er 30 FPS. Jo højere FPS desto mere flydende virker en video. Menneskets øje siges at kunne registrere op til 40 FPS, men den normale frame rate er 30 FPS.

 

Opløsning:

Cinematic 4K (2160p): Opløsningen, der hovedsageligt bliver brugt i biografen. Opløsningen på en normal computerskærm er blot 1080p og kan derfor ikke nyde gavn af en højere opløsning.

Ultra HD 2.7K (1524p): Opløsningen bliver ligeledes brugt i biograferne. Biograferne bruger dog aldrig lavere opløsninger.

Full HD (1080p): Opløsningen er den ideelle høje opløsning til enhver brug på computer og telefoner. Den passer til skærmenes opløsning, og er knivskarp. Blue ray video er i full HD.

HD (720p):  Opløsningen er ligeledes perfekt til brug på computer og telefoner. DVD’er er i HD.

 


Slowmotion:

Optages video i højere framerate end 30 FPS, kan videoen sættes ned i hastighed og stadig være helt flydende. Når der optages i 60 FPS kan hastigheden halveres og videoen bliver 2x langsommere end normalt. Hvis der ligeledes optages i henholdsvis 120 FPS og 240 FPS kan hastigheden nedsættes 4x og 8x. Video 8x langsommere end normalhastigheden er kraftig slowmotion. Her vil fx. et skatetrick på 1 sekund vare imponerende 8 sekunder.

Mounts:

Nogle action kameraer kommer som en pakke med mange mounts, dvs. ekstra tilbehør, som gør at du kan montere dit kamera på diverse andre ting f.eks. dine surfboards, hjelme, skistave osv. Mounts til dit action kamera, gør det meget lettere at fange de fede oplevelser med, fordi de åbner op for flere muligheder med dit kamera og kan på den måde gøre dine optagelser mere levende. 

720p:

720p er den laveste HD (High definition)-opløsning på nye skærme og kamera. Opløsningen på dit action kamera anbefales dermed også, som minimum at kunne optage på dette format. Tallet 720 refererer til de 720 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, hvilket betyder at hvert enkelt billede er i fuld opløsning. Med 720p opløsning ser du typisk enten 24fps (frames per second) eller 25fps, hvilket er den almindelige billedhastighed, for b.la. tv og film. 

1080p:

1080p er på samme måde som 720p en HD(High Definition)-opløsning, 1080p er dog endnu bedre.Tallet 1080 refererer til de 1080 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, som betyder at hver enkelt billede du har filmet er i fuld HD opløsning. 1080p kan acceptere en billedhastighed på helt op imod 60fps (frames per second), hvilket er over dobbelt så meget som det du ser i en almindelig film. 

2.7K:

2.7K er ultra HD(High Definition), hvilket betyder at den tillader endnu bedre resolution end f.eks. 720p eller 1080p. Det som det betyder helt konkret er de omkring 2700 linjer, som er højden for ens optagelser. 2.7K er højere kvalitet end de fleste computere og tv'er tillader, men det betyder bare at du har rig mulighed for både at zoome og lave slow-motion på dine optagelser, uden at skulle bekymre dig om at billederesolutionen falder. Den eneste ting du skal være opmærksom på med 2.7K er, at størrelsen på dine filer vil være betydeligt større og vil tage længere tid at downloade.

4K:

4K er ligesom 2.7K ultra HD(High Definition), altså endnu bedre billedkvalitet end almindelig HD som 720p og 1080p. Tallet står for de omkring 4000 horisontale linjer, det vil sige højden af optagelserne. 4K filmer i så høj kvalitet at dine optagelser eller billeder ikke vil miste kvalitet af at du redigere meget i dem, f.eks. hvis du vil lave slow-motion eller zoom. 4K filmer ikke med flere fps (frames per second) end 1080p, men har netop den helt fantastiske billederesolution. Vær opmærksom på at optagelser eller billeder taget med 4K bliver større filer end almindelige HD filer og vil derfor også tage længere tid at downloade. 

LCD skærm:

Det er praktisk med en skærm bagpå dit action kamera, så du hele tiden kan se hvad du filmer. En skærm på bagsiden af dit kamera, gør det også muligt at ændre dine indstillingerne på kameraet. Vores actionkamera tilbyder en LCD skærm, hvilket er en fin, ikke særlig tung skærm, som giver dig den nødvendige kvalitet du har brug for, når du ser dine optagelser på stedet. 

Vandtæt kamerahus:

Skal du have dit action kamera med under vandet, så får du brug for et vandtæt kamera hus. De fleste action kameraer har et vandtæt kamerahus med sig, men vær opmærksom på at dit kamerahus skal kunne klare, at komme mange meter ned i vandet, hvis du f.eks. vil bruge det til dykning.

Megapixels:

Hvis du leder efter et action kamera med høj opløsning dvs. god billedkvalitet, så skal du kigge efter hvor mange megapixels kameraet kan tage billeder i. Jo flere megapixels dit kamera har, desto bedre kvalitet og større billeder bliver det muligt at optage og lave.  

Opladeligt batteri:

Der findes forskellige typer af batterier til action kamera. Nogle batterier kan indeholde en større mængde strøm, mens andre batterier indenholder en mindre mængde strøm. Vi anbefaler at du tilkøber flere batterier til dit action kamera, så du kan optage i flere timer uden afbrydelser.

WIFI:

Nogle action kameraer har en indbygget funktion der tillader WIFI. På den måde kan du tilkoble dit action kamera til din telefon, eller andre enheder. Dette er meget praktisk, så du kan få fuld kontrol over dit action kamera og alle filer du har på det.

App:

Navnet på din app til dit action kamera. Du kan downloade din app i App Store hvis du bruger iPhone/iPad. Bruger du Android kan du finde din app i Playbutik.

Linse:

Det er vigtigt kvaliteten på dit action kamera er helt i top og det kan godt afhænge af din linse. Nogle kamera linser filmer "wide", hvilket vil sige at de filmer bredt, andre er specificeret til zoom osv. En linse der filmer bredt er en fordel på et actionkameraDette er nyttigt for et action kamera, da man typisk filmer fra sin egen vinkel (POV).
Specifikationer
Mounts inkluderet Ja
Video resolution 720p 120 fps
Video resolution 1080p 60 fps, 30 fps
Video resolution 2.7K 30 fps
Video resolution 4K Nej
LCD skærm 2-inch
Vandtæt kamerahus 30 m Waterproof
Megapixels 16 megapixels
Opladeligt batteri 900mAH Lithium
App Ez iCam
Objektiv 170° A-Full HD.Wide
SD Kort Størrelse 32 gb, 64 gb
Kompatibel med Ikke tilgængelig