Annox Nordic Tørdragt


Pris: 6.832,71 kr

Special Price 3.561,33 kr POWER SALE

Beskrivelse
Detaljer
Annox Nordic tørdragten er til både mænd og kvinder, som er vilde med vand og vandsport. Det er en tørdragt af absolut højeste kvalitet og er specielt egnet til alle der udøver SUP eller kajak.

Tørdragten er fremstillet i 3 lags 75D polyester. Dette materiale er fleksibelt og utrolig holdbart. Det giver også en optimal varme og høj komfort til flere timers brug. Yderligere med features som 20K W/P og 6K MVP, gives der en høj vandtæthed og god åndbarhed for tørdragten. Dette gør tørdragten endnu mere behagelig at have på, og forebygger også mod fugt.
Lynlåsen er bagpå langs ryggen fra arm til arm. Dette er smart i forhold til mobilitet, og for at holde vandet ude. Og gør det samtidigt også nemt at få Annox Nordic tørdragten på og af. Lynlåsens syninger er derudover også dækket med vandtæt tape, for ekstra beskyttelse for gennemtrængende vand.
Halsmanchetten er lavet af to materialer. På den ydre del består den af blødt og fleksibelt neopren. Mens den indvendigt er lavet med gummi. For håndledsmanchetterne er materialet blødt neopren, disse kan strammes for et bedre fit rundt om dine håndled. Manchetterner for fødderne er af stof. Dette giver komfort og god varme for dine fødder.
Ved brystkassen er der en enkelt lomme til brug for småt udstyr eller diverse andet småt, du skulle have behov for at have med dig ud på dine vandture.

Annox Nordic er det rette valg af tørdragt, hvis du er vild med vandsportsgrene som SUP og kajak - eller endda kitesurfing og windsurfing.

Størrelserne for Annox Nordic tørdragten er små i størrelsen. Det anbefales derfor at man går en størrelse op.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: Height Chest
S 173 cm 102 cm
M 178 cm 112 cm
L 183cm 117 cm
XL 188 cm 122 cm
XXL 193 cm 127 cm
XXXL 200 cm 133 cm
Specifikationer
★ Kvalitet ★★★★★
★ SUP / Kajak ★★★★★
★ Kitesurfing / Windsurfing ★★★★☆
Køn Herre, Kvinde
Årgang 2021
Materiale 75D Polyester
Lag 3 lag
Håndledsmanchetter Gummi manchetter
Halsmanchetter Neopren udenfor, gummi indeni
Fod manchetter Neopren manchetter
Lynlås Lynlås bagpå, Tisselynlås
Features 20K WP, 6K MVP