Beskrivelse
Detaljer
Dette kortærmede Annox børne changerobe er et ideelt mobilt omklædningsrum til brug på stranden efter en kølig svømmetur eller noget vild SUP og surfing.

Annox Change robe består af både bomuld og polyester. Bomulden giver høj komfort og god varme og polyester medvirker til et lækkert beskyttende lag mod vind og vejr.
Klædet er både vandtæt og vindtæt, så kan benyttes hele året rundt i årstidernes forskellige vejrforhold. Og for at du ekstra kan holde varmen, og nemt tage den på og af, anvender Annox Change robe en 2-vejs lynlås.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Materiale:

Hvilket materiale er change robe lavet af?
De fleste change robe bliver fremstillet af polyester som også kan være vind- og vand afvisende. Størstedelen af change robe har en form for inderfor, som kan fås i forskellige materialer. Her anbefaler vi bomuld (cotton), for at få den bedste komfort.

Vandtæt:

Er change robe vandtæt?
En vandtæt change robe kan modstå regn og vandsprøjt.

Vindtæt:

Hvad er en vindtæt change robe?
Er din change robe vindtæt, så betyder det at den ikke lukker vind ind. Dette er optimalt til efterår/vinter dagene, og til surferen der altid er på de vindrige strande.

Størrelse:

Højden x Bredden af change robe.
Størrelsen på produktet kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af change robe til toppen af ærmet. Bredden på change robe bliver målt i bunden af change robe, fra den ene side til modsat vandrette side.

Lukke system:

Hvordan lukker change robe?
Der findes to måder en change robe kan lukkes på, det kan enten være 1-vejs eller 2-vejs.
1-vejs er det mest almindelige system, og også standard systemet. 2-vejs er et nyere system, og også mere praktisk.

Vægt:

Vægten af change robe.
Specifikationer
Materiale Bomuld, Polyester
Vandtæt Ja
Vindtæt Ja
Lukke system 2-vejs lynlås
Vægt 1200 g