Beskrivelse
Detaljer
Download manual til fjernbetjening. KLIK HER!

Annox Gold Edition V2 er den nyeste model af det oprindelige Gold Edition action kamera. Annox Gold Edition V2 kameraet kommer med et hav af spændende nye features, hvilket gør at dette action kamera er et af de mest populære på markedet!
Med en 2" LCD skærm kan du se hvad du filmer og dermed hvad du fanger i dine optagelser. Annox Gold Edition V2 er udviklet med den revolutionerende Novatech chip! Novatech fanger skarpere video med GYRO Anti-Shake teknologien. Samtidig med de nye modes, Night Shooting og Diving Mode, korrigerer Novatech farver og kontraster i hvert eneste frame. GYRO Anti-Shake hjælper automatisk kameraet med at stabilisere de vildeste optagelser! Annox Gold Edition V2 action kamera optager i den højeste kvalitet, Ultra HD 4K/24fps, og med den unikke GYRO Anti-Shake, vil dine optagelser blive mere stabile og roligecn kamera! Understøtter op til 64gb kort.
Husk at købe et SD kort​
Køb dit sd-kort her
Kameraet kommer som en pakke fyldt med en masse mounts og tilbehør, så du er klar til, at montere dit nye action kamera lige hvor du vil. Alle GoPro mounts passer også til Annox kameraet.

Professionel Videokvalitet!

Med det helt nye og unikke GYRO Anti-Shake får du altid stabile optagelser, også selvom du bruger den til actionsports såsom mountainbike.
Gyro Anti-Shake virker ved at den holder linsen stabilt. Også selvom du ryster på hånden når du filmer, så vil linsen stabilisere dine optagelser, så de står knivskarpe i den højeste akvalitet!


Indbygget LCD skærm!

En indbygget 2" LDC skærm giver dig mulighed for, at se hvad du filmer og giver dig let adgang til, at ændre indstillinger i menuen. Du kan derfor frit navigere rundt i menuen, så let som ingenting. Kameraet har kun 4 knapper; alle kan finde ud af at bruge menuen.

Hurtig og kraftfuld!

Det medfølgende kamera hus er vandtæt ned til 30 meter, så du roligt kan bruge det til alle former for vandsport heriblandt kitesurfing, undervandsjagt, dykning osv. Derudover henvender kameraet sig også fremragende til skiløbere og snowboardere, der vil nyde godt af LCD skærmen og den medfølgende fjernbetjening. Kameraets batterilevetid afhænger af opløsningen der filmes i. Kameraet kan filme i 1,5 time, hvis der optages i 1080p30 eller 50 min ved 4k24/1080p60.

"Be an Action Man!"

Kameraet bliver bl.a leveret med flere forskellige mounts til montering på eksempelvis skistav, cykelstyr, hjelm, board, kamerastativ mv, hvilket betyder, at ligeså snart du åbner pakken, kan du filme og gemme video uden behov for at købe ekstraudstyr.
I pakken medfølger ALT hvad du behøver for at komme igang (undtagen sd kort) med at forevige dine uforglemmelige øjeblikke.

Fjernbetjening og app

Til Annox Gold Edition V2 action kameraet medfølger en fjernbetjening, som er nem og simpel at sætte fast på håndled, stang og andre let tilgængelige objekter. Denne fjernbetjening giver dig mulighed for at styre dit kamera helt op til en radius af 20 meter.
Derudover giver CANANY, en gratis applikation til Android og IOS, dig mulighed for at administrere alle dine videoklip via wifi, og du kan tilmed se dine optagelser live på din device igennem appen.

GYRO Anti-Shake fortjener din opmærksomhed! Denne nye teknologi vil hjælpe dig med at få de mest stabile optagelser. Selv når du har monteret dit Annox Gold Edition V2 kamera på en skistav, og du bumper gennem skoven, så vil GYRO Anti-Shake stabilisere optagelserne, så du får fantastiske optagelser!

Forbedret Night Shooting giver dig flotte optagelser om natten og ved dårligt belysning! Med kameraets bedre nattesyn, fanges kontraster og dine optagelser bliver lysere og pænere. Med Annox Night Vision har du mulighed for at filme hele tiden, både nat og dag!

Diving Mode funktionen giver dig flotte optagelser under vandet! Red Light funktionen gør det muligt for dig at filme bedre under vand. Med Annox Diving Mode behøver du ikke ekstra dykkerfiltre for at få flotte billeder og fantastiske videoer under vandet!

Download Manualer:

  Annox Gold Edition V2 Kamera
  

Specifikationer

Annox Action Camera Gold Edition V2 GoPro Hero 4 Silver Edition
Video Resolution Frames Per Second Video Resolution Frames Per Second
4K 24 4K 15
2.5K 30 2.7K 30
1080p 60, 30 1080p 60, 50, 48, 30, 25, 24

Tilbehør

Annox Action Camera Gold Edition V2 Gopro Hero 4 Silver Edition
2-inch TFT LCD skærm LCD Skærm
30 meter vandtæt kamera housing Standard housing
12 Megapixels 12 Megapixels
Opladeligt Batteri (1050mAh Lithium Batteri) Opladeligt Batteri
Indbygget Wifi Indbygget Wifi
Tilknyttet app med mulighed for:
 • Fjernstyring.
 • Styring af indstillinger.
 • Live billede.
 • Playback.
 • Via smartphone eller tablet.
 • Download af fotos og video.
 • Deling af fotos og video.
 • Video redigering.
 • IOS eller Android.
Tilknyttet app med mulighed for:
 • Fjernstyring.
 • Styring af indstillinger.
 • Live billede.
 • Playback.
 • Via smartphone eller tablet.
 • Download.
 • Redigering.
F2.0 7G 140 grader A+HD Ultra-Wide Lens Ultra Wide/Narrow/Medium
High speed USB2.0 + Cable. Mini USB + Cable.
HDMI TV Out HDMI TV Out.
Panasonic 34120 Sensor -
Remote control medfølger:
 • 2.4G wireless remote control.
 • 20M rækkevidde til alle retninger.
 • Flere funktioner til fjernstyring.
 • Vand afvisende
-

Mounts

Annox Action Camera Gold Edition V2 GoPro Hero 4 Silver Edition
Curved Adhesive Mount Curved Adhesive Mount
Flat Adhesive Mount Flat Adhesive Mount
Quick Release buckles Quick Release buckles
3-Way Pivot Arm 3-Way Pivot Arm
Handlebar/seatpost mount -
Helmet side mount -
2x Quickclip -
Frame Mount -
Linse klud -
Tethers -
Bedømmelser
Størrelsesguide

Annox Sports Annox Outdoor Annox Gold Edition V2 Annox Gold Edition V3
Generel brug
   
Annox Sport optager video som kan bruges til upload på YouTube og andre sociale medier (1080p & 720p). Kameraet kan også optage i lavere kvalitet men med mulighed for slowmotion i op til 2x normal hastigheden. Yderligere tager kameraet billeder i 12MP (samme som de andre her i testen). Annox Outdoor optager video i op til Ultra HD (2,7K), med normal frame rate*. Kameraet henvender sig derfor til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden. Annox Gold Edition V2 optager video i op til biograf opløsning (4K), med normal frame rate*. Kameraet kan indstilles med avancerede modes der optimerer videokvaliteten. Kameraet henvender sig mest til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden. Annox Gold Edition V3 optager video i op til biograf opløsning (4K), med normal frame rate*. Kameraet kan indstilles med avancerede modes der optimerer videokvaliteten. Kameraet henvender sig mest til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden.
Hvem bruger kameraet?
Annox Sports er godt til begynderen der gerne vil i gang med at fange action billeder og optage video til blandt andet YouTube, men også andre sociale medier. Annox Outdoor er godt til begynderen og den øvede, der ønsker at prøve kræfter med action kameraer og slowmotion til fx YouTube. Brugeren har ikke de største krav til sensoren, men har i stedet prioriteret høj opløsning og frame rate. Annox Gold Edition V2 er godt til den øvede og den ambitiøse samt experimenterende eventyrer, der ønsker at lave slow motion videoer til YouTube, eller prøve kræfter med biograf opløsning. Annox Gold Edition V3 er godt til den øvede og den ambitiøse samt experimenterende eventyrer, der ønsker at lave slow motion videoer til YouTube, eller prøve kræfter med biograf opløsning.
Opløsning
- - Cinematic 4K (24 frames)
- Ultra HD 2.7K (30 frames) Ultra HD 2.7K (30 frames) Ultra HD 2.7K (30 frames)
YouTube 1080p (15 frames) YouTube 1080p (60 frames) YouTube 1080p (60 frames) YouTube 1080p (90 frames)
YouTube 720p (30 frames) YouTube 720p (120 frames) YouTube 720p (120 frames) YouTube 720p (120 frames)
Slowmotion
4K- - - -
2.7K- - - -
1080p- 2x 2x 2x
720p- 4x 4x 4x
WVGA2x 8x 8x 8x

* Framerate er også betegnet som antal billeder i sekundet (FPS). Almindelig video og film på YouTube og i biografen er 30 FPS. Jo højere FPS desto mere flydende virker en video. Menneskets øje siges at kunne registrere op til 40 FPS, men den normale frame rate er 30 FPS.

 

Opløsning:

Cinematic 4K (2160p): Opløsningen, der hovedsageligt bliver brugt i biografen. Opløsningen på en normal computerskærm er blot 1080p og kan derfor ikke nyde gavn af en højere opløsning.

Ultra HD 2.7K (1524p): Opløsningen bliver ligeledes brugt i biograferne. Biograferne bruger dog aldrig lavere opløsninger.

Full HD (1080p): Opløsningen er den ideelle høje opløsning til enhver brug på computer og telefoner. Den passer til skærmenes opløsning, og er knivskarp. Blue ray video er i full HD.

HD (720p):  Opløsningen er ligeledes perfekt til brug på computer og telefoner. DVD’er er i HD.

 


Slowmotion:

Optages video i højere framerate end 30 FPS, kan videoen sættes ned i hastighed og stadig være helt flydende. Når der optages i 60 FPS kan hastigheden halveres og videoen bliver 2x langsommere end normalt. Hvis der ligeledes optages i henholdsvis 120 FPS og 240 FPS kan hastigheden nedsættes 4x og 8x. Video 8x langsommere end normalhastigheden er kraftig slowmotion. Her vil fx. et skatetrick på 1 sekund vare imponerende 8 sekunder.

Mounts:

Nogle action kameraer kommer som en pakke med mange mounts, dvs. ekstra tilbehør, som gør at du kan montere dit kamera på diverse andre ting f.eks. dine surfboards, hjelme, skistave osv. Mounts til dit action kamera, gør det meget lettere at fange de fede oplevelser med, fordi de åbner op for flere muligheder med dit kamera og kan på den måde gøre dine optagelser mere levende. 

720p:

720p er den laveste HD (High definition)-opløsning på nye skærme og kamera. Opløsningen på dit action kamera anbefales dermed også, som minimum at kunne optage på dette format. Tallet 720 refererer til de 720 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, hvilket betyder at hvert enkelt billede er i fuld opløsning. Med 720p opløsning ser du typisk enten 24fps (frames per second) eller 25fps, hvilket er den almindelige billedhastighed, for b.la. tv og film. 

1080p:

1080p er på samme måde som 720p en HD(High Definition)-opløsning, 1080p er dog endnu bedre.Tallet 1080 refererer til de 1080 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, som betyder at hver enkelt billede du har filmet er i fuld HD opløsning. 1080p kan acceptere en billedhastighed på helt op imod 60fps (frames per second), hvilket er over dobbelt så meget som det du ser i en almindelig film. 

2.7K:

2.7K er ultra HD(High Definition), hvilket betyder at den tillader endnu bedre resolution end f.eks. 720p eller 1080p. Det som det betyder helt konkret er de omkring 2700 linjer, som er højden for ens optagelser. 2.7K er højere kvalitet end de fleste computere og tv'er tillader, men det betyder bare at du har rig mulighed for både at zoome og lave slow-motion på dine optagelser, uden at skulle bekymre dig om at billederesolutionen falder. Den eneste ting du skal være opmærksom på med 2.7K er, at størrelsen på dine filer vil være betydeligt større og vil tage længere tid at downloade.

4K:

4K er ligesom 2.7K ultra HD(High Definition), altså endnu bedre billedkvalitet end almindelig HD som 720p og 1080p. Tallet står for de omkring 4000 horisontale linjer, det vil sige højden af optagelserne. 4K filmer i så høj kvalitet at dine optagelser eller billeder ikke vil miste kvalitet af at du redigere meget i dem, f.eks. hvis du vil lave slow-motion eller zoom. 4K filmer ikke med flere fps (frames per second) end 1080p, men har netop den helt fantastiske billederesolution. Vær opmærksom på at optagelser eller billeder taget med 4K bliver større filer end almindelige HD filer og vil derfor også tage længere tid at downloade. 

LCD skærm:

Det er praktisk med en skærm bagpå dit action kamera, så du hele tiden kan se hvad du filmer. En skærm på bagsiden af dit kamera, gør det også muligt at ændre dine indstillingerne på kameraet. Vores actionkamera tilbyder en LCD skærm, hvilket er en fin, ikke særlig tung skærm, som giver dig den nødvendige kvalitet du har brug for, når du ser dine optagelser på stedet. 

Vandtæt kamerahus:

Skal du have dit action kamera med under vandet, så får du brug for et vandtæt kamera hus. De fleste action kameraer har et vandtæt kamerahus med sig, men vær opmærksom på at dit kamerahus skal kunne klare, at komme mange meter ned i vandet, hvis du f.eks. vil bruge det til dykning.

Megapixels:

Hvis du leder efter et action kamera med høj opløsning dvs. god billedkvalitet, så skal du kigge efter hvor mange megapixels kameraet kan tage billeder i. Jo flere megapixels dit kamera har, desto bedre kvalitet og større billeder bliver det muligt at optage og lave.  

Opladeligt batteri:

Der findes forskellige typer af batterier til action kamera. Nogle batterier kan indeholde en større mængde strøm, mens andre batterier indenholder en mindre mængde strøm. Vi anbefaler at du tilkøber flere batterier til dit action kamera, så du kan optage i flere timer uden afbrydelser.

WIFI:

Nogle action kameraer har en indbygget funktion der tillader WIFI. På den måde kan du tilkoble dit action kamera til din telefon, eller andre enheder. Dette er meget praktisk, så du kan få fuld kontrol over dit action kamera og alle filer du har på det.

App:

Navnet på din app til dit action kamera. Du kan downloade din app i App Store hvis du bruger iPhone/iPad. Bruger du Android kan du finde din app i Playbutik.

Linse:

Det er vigtigt kvaliteten på dit action kamera er helt i top og det kan godt afhænge af din linse. Nogle kamera linser filmer "wide", hvilket vil sige at de filmer bredt, andre er specificeret til zoom osv. En linse der filmer bredt er en fordel på et actionkameraDette er nyttigt for et action kamera, da man typisk filmer fra sin egen vinkel (POV).
Specifikationer
Mounts inkluderet Ja
Video resolution 720p 120 fps
Video resolution 1080p 60 fps
Video resolution 2.7K 30 fps
Video resolution 4K 24 fps
LCD skærm 2-inch
Vandtæt kamerahus 30m
Megapixels 12 MP
Opladeligt batteri 1050mAH Lithium
App Ez iCam
Objektiv Wide angle
SD Kort Størrelse 32 gb, 64 gb