Annox Gold Edition Action Kamera


Lagerstatus: På lager

2.199,00 kr
  Beskrivelse
  Detaljer
  Annox Gold Edition optager i den højst mulige opløsning 4K HD og har identiske specifikationer med GoPro Hero4 Silver. Annox Gold Edition har en 2" LCD skærm som giver dig mulighed for at se hvad du filmer. Kameraet har samme dimensioner som GoPro Hero og passer alle GoPro og Annox mounts. 
  Komfortabel med Micro SD kort (Kvalitet 10) 8gb, 16gb & 32gb.
  Husk at køb dit Micro SD kort med, du kan finde det her: 

  Download Manualer:

  Annox Gold Edition Kamera
  Annox fjernbetjening
  

   

  Proffesionel Videokvalitet!

  Aldrig har det været lettere at optage video og tage billeder, og med mulighed for både at optage i cinematic 4K eller high definition 1080 med 60 FPS kan du fange alle former for sport og ekstremsport, og ende op med knivskarpe optagelser og mulighed for brug af slowmotion.
   

  Indbygget LCD skærm!

  Film og tag billeder af alle dine aktiviteter med Annox Action Camera Gold Edition, og se dem med det samme på den indbyggede LCD skærm. LCD skærmen bag på sætter brugervenligheden i top, og giver brugeren mulighed for at navigere rundt i de mange muligheder så let som ingenting.

   

  Hurtig og kraftfuld!

  Kameraet optager i imponerende høj kvalitet, og tager knivskarpe billeder. Det medfølgende kamera hus er vandtæt ned til 30 meter, så du roligt kan bruge det til alle former for vandsport heriblandt kitesurfing, windsurfing, wakeboard, undervandsjagt, dykning osv. Derudover henvender kameraet sig også fremragende til skiløbere og snowboardere, der vil nyde godt af LCD skærmen og den medfølgende fjernbetjening. Kameraets batterilevetid afhænger af opløsningen der filmes i. Kameraet kan filme i 1,5 time, hvis der optages i 1080p30 eller 50 min ved 4k10/1080p60.

  "Be an Action Man!"

  Kameraet bliver bl.a leveret med flere forskellige mounts til montering på eksempelvis skistav, cykelstyr, hjelm, board, kamerastativ mv, hvilket betyder, at ligeså snart du åbner pakken, kan du filme og gemme video, uden behov for at købe ekstraudstyr.
  I pakken medfølger ALT hvad du behøver for at komme igang (undtagen sd kort) med at forevige dine uforglemmelige øjeblikke.

   

  Fjernbetjening og app

  Til kameraet medfølger en simpel og nem fjernbetjening som kan sættes fast til håndled, stang eller andre let tilgængelige objekter. Den tillader dig, at styre kameraet op til 20 meter væk i enhver retning. Derudover giver Ez Icam, en gratis applikation til Android og IOS, dig mulighed for, at administrere alle dine videoklip via wifi, og du kan tilmed se dine optagelser live på din device igennem appen.


  Yderligere information

  Mounts:

  Nogle action kameraer kommer som en pakke med mange mounts, dvs. ekstra tilbehør, som gør at du kan montere dit kamera på diverse andre ting f.eks. dine surfboards, hjelme, skistave osv. Mounts til dit action kamera, gør det meget lettere at fange de fede oplevelser med, fordi de åbner op for flere muligheder med dit kamera og kan på den måde gøre dine optagelser mere levende. 

  720p:

  720p er den laveste HD (High definition)-opløsning på nye skærme og kamera. Opløsningen på dit action kamera anbefales dermed også, som minimum at kunne optage på dette format. Tallet 720 refererer til de 720 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, hvilket betyder at hvert enkelt billede er i fuld opløsning. Med 720p opløsning ser du typisk enten 24fps (frames per second) eller 25fps, hvilket er den almindelige billedhastighed, for b.la. tv og film. 

  1080p:

  1080p er på samme måde som 720p en HD(High Definition)-opløsning, 1080p er dog endnu bedre.Tallet 1080 refererer til de 1080 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, som betyder at hver enkelt billede du har filmet er i fuld HD opløsning. 1080p kan acceptere en billedhastighed på helt op imod 60fps (frames per second), hvilket er over dobbelt så meget som det du ser i en almindelig film. 

  2.7K:

  2.7K er ultra HD(High Definition), hvilket betyder at den tillader endnu bedre resolution end f.eks. 720p eller 1080p. Det som det betyder helt konkret er de omkring 2700 linjer, som er højden for ens optagelser. 2.7K er højere kvalitet end de fleste computere og tv'er tillader, men det betyder bare at du har rig mulighed for både at zoome og lave slow-motion på dine optagelser, uden at skulle bekymre dig om at billederesolutionen falder. Den eneste ting du skal være opmærksom på med 2.7K er, at størrelsen på dine filer vil være betydeligt større og vil tage længere tid at downloade.

  4K:

  4K er ligesom 2.7K ultra HD(High Definition), altså endnu bedre billedkvalitet end almindelig HD som 720p og 1080p. Tallet står for de omkring 4000 horisontale linjer, det vil sige højden af optagelserne. 4K filmer i så høj kvalitet at dine optagelser eller billeder ikke vil miste kvalitet af at du redigere meget i dem, f.eks. hvis du vil lave slow-motion eller zoom. 4K filmer ikke med flere fps (frames per second) end 1080p, men har netop den helt fantastiske billederesolution. Vær opmærksom på at optagelser eller billeder taget med 4K bliver større filer end almindelige HD filer og vil derfor også tage længere tid at downloade. 

  LCD skærm:

  Det er praktisk med en skærm bagpå dit action kamera, så du hele tiden kan se hvad du filmer. En skærm på bagsiden af dit kamera, gør det også muligt at ændre dine indstillingerne på kameraet. Vores actionkamera tilbyder en LCD skærm, hvilket er en fin, ikke særlig tung skærm, som giver dig den nødvendige kvalitet du har brug for, når du ser dine optagelser på stedet. 

  Vandtæt kamerahus:

  Skal du have dit action kamera med under vandet, så får du brug for et vandtæt kamera hus. De fleste action kameraer har et vandtæt kamerahus med sig, men vær opmærksom på at dit kamerahus skal kunne klare, at komme mange meter ned i vandet, hvis du f.eks. vil bruge det til dykning.

  Megapixels:

  Hvis du leder efter et action kamera med høj opløsning dvs. god billedkvalitet, så skal du kigge efter hvor mange megapixels kameraet kan tage billeder i. Jo flere megapixels dit kamera har, desto bedre kvalitet og større billeder bliver det muligt at optage og lave.  

  Opladeligt batteri:

  Der findes forskellige typer af batterier til action kamera. Nogle batterier kan indeholde en større mængde strøm, mens andre batterier indenholder en mindre mængde strøm. Vi anbefaler at du tilkøber flere batterier til dit action kamera, så du kan optage i flere timer uden afbrydelser.

  WIFI:

  Nogle action kameraer har en indbygget funktion der tillader WIFI. På den måde kan du tilkoble dit action kamera til din telefon, eller andre enheder. Dette er meget praktisk, så du kan få fuld kontrol over dit action kamera og alle filer du har på det.

  App:

  Navnet på din app til dit action kamera. Du kan downloade din app i App Store hvis du bruger iPhone/iPad. Bruger du Android kan du finde din app i Playbutik.

  Linse:

  Det er vigtigt kvaliteten på dit action kamera er helt i top og det kan godt afhænge af din linse. Nogle kamera linser filmer "wide", hvilket vil sige at de filmer bredt, andre er specificeret til zoom osv. En linse der filmer bredt er en fordel på et actionkameraDette er nyttigt for et action kamera, da man typisk filmer fra sin egen vinkel (POV).
  Yderligere information
  Mounts inkluderet Ja
  Video resolution 720p Nej
  Video resolution 1080p 60, 30 fps
  Video resolution 2.7K 30, 15 fps
  Video resolution 4K 25, 15, 10 fps
  LCD skærm 2-inch
  Vandtæt kamerahus 30 Meter Vandtæt
  Megapixels 12.0 Megapixels
  Opladeligt batteri 1050mAH Lithium
  App Ez iCam
  Objektiv F2.0 6G 170° A+ HD Ultra-Wide
  Bedømmelser
  Størrelsesguide

  testvinder

  Annox Sports Annox Outdoor Annox Gold Edition V2
  Generel brug
     
  Annox Sport optager video som kan bruges til upload på YouTube og andre sociale medier (1080p & 720p). Kameraet kan også optage i lavere kvalitet men med mulighed for slowmotion i op til 2x normal hastigheden. Yderligere tager kameraet billeder i 12MP (samme som de andre her i testen). Annox Outdoor optager video i op til Ultra HD (2,7K), med normal frame rate*. Kameraet henvender sig derfor til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden. Annox Gold Edition V2 optager video i op til biograf opløsning (4K), med normal frame rate*. Kameraet kan indstilles med avancerede modes der optimerer videokvaliteten. Kameraet henvender sig mest til YouTube video (1080p & 720p) med muligheder for slowmotion op til 4x normal hastigheden.
  Hvem bruger kameraet?
  Annox Sports er godt til begynderen der gerne vil i gang med at fange action billeder og optage video til blandt andet YouTube, men også andre sociale medier. Annox Outdoor er godt til begynderen og den øvede, der ønsker at prøve kræfte med action kameraer og slowmotion til fx YouTube. Brugeren har ikke de største krav til sensoren, men har i stedet prioriteret høj opløsning og frame rate. Annox Gold Edition V2 er godt til den øvede og den ambitiøse samt experimenterende eventyrer, der ønsker at lave slow motion videoer til YouTube, eller prøve kræfter med biograf opløsning.
  Opløsning
  - - Cinematic 4K (24 frames)
  - Ultra HD 2.7K (30 frames) Ultra HD 2.7K (30 frames)
  YouTube 1080p (15 frames) YouTube 1080p (60 frames) YouTube 1080p (60 frames)
  YouTube 720p (30 frames) YouTube 720p (120 frames) YouTube 720p (120 frames)
  Slowmotion
  4K- - -
  2.7K- - -
  1080p- 2x 2x
  720p- 4x 4x
  WVGA2x 8x 8x

  * Frame rate også betegnet som antal billeder i sekundet (FPS). Almindelig video og film på YouTube og i biografen er 30 FPS. Jo højere FPS desto mere flydende virker en video. Mennesket øje siges at kunne registrere op til 40 FPS, men den normale frame rate er 30 FPS.

   

  Opløsning:

  Cimematic 4K (2160p): Opløsningen der hovedsageligt bliver brugt i biografen. Opløsningen på en normal computerskærm er blot 1080p og kan derfor ikke nyde gavn af en højere opløsning.

  Ultra HD 2.7K (1524p): Opløsningen bliver ligeledes brugt i biograferne. Biograferne bruger dog aldrig lavere opløsninger.

  Fuld HD (1080p): Opløsningen er den ideelle høje opløsning til enhver brug på computer og telefoner. Den passer til skærmenes opløsning, og er knivskarp. Blue ray video er i fuld HD.

  HD (720p):  Opløsninger er ligeledes perfekt til brug på computer og telefoner. DVD’er er i HD.

   


  Slowmotion:

  Optages video i højere frame rate end 30 FPS, kan videoen sættes ned i hastighed og stadig være helt flydende. Når der optages i 60 FPS kan hastigheden halveres og videoen bliver 2x langsommere end normalt. Hvis der ligeledes optages i henholdsvis 120 FPS og 240 FPS kan hastigheden nedsættes 4x og 8x. Video 8x langsommere end normal hastigheden er kraftig slowmotion. Her vil fx et skate trick på 1 sekund vare imponerende 8 sekunder.