Beskrivelse
Detaljer
En super luksuriøs poncho fra Annox til alle vandglade mænd og kvinder, der vil have kvaliteten helt i top!
Annox Deluxe ponchoen er i top inden for komfort med 100% bomuld, der varmer, tørrer og bare føles for lækkert efter en tur i vandet. Udover det er denne kvalitets poncho dejlig nem at have med sig rundt og kan anvendes som dit helt eget personlige mobile omklædningsrum.

En absolut gave at give sig selv, hvis man elsker vand og gerne vil have lidt mere luksus ind i livet, når man dyrker sin elskede vandsportsgren.
Bedømmelser
Størrelsesguide
.

Komfort:

Hvor komfortabel er denne poncho?
Vi har testet alle vores ponchoer på webshoppen, og kan derfor giver brugeren vores bedste anbefaling. Kitedanmark's anbefalinger bliver givet i stjerner, hvor 0 stjerner er det dårligste. Og 5 stjerner er en poncho i den bedste komfort.

Materiale:

Materialet din poncho er lavet af.
Der findes typisk to materialer en poncho er lavet af, Mikrofiber og Bomuld. Ponchoer lavet af Mikrofiber er oftest lidt billigere, men kvaliteten følger også dermed. Bomuld er deluxe udgaven af en poncho, og du får derfor en rigtigt behagelig poncho.

Størrelse:

Højden x Bredden af ponchoen.
Størrelsen på ponchoen kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af ponchoen til toppen af ærmet. Bredden på ponchoen bliver målt i bunden af ponchoen, fra den ene side til modsat vandrette side.

Vægt:

Vægten på ponchoen.
Oftest er ponchoer fremstillet af mikrofiber som typisk er de lette, og en poncho fremstillet af bomuld er lidt tungere. Dette skyldes at bomuld er tungere materiale, og oftest også har tykkere lag.
Specifikationer
Type Poncho
Komfort ★★★★★
Materiale 100% Bomuld
Mål M: 107 x 80 cm / L: 118 x 85 cm / XL: 130 x 90 cm
Vægt 800 g