Annox Deluxe Kids Poncho


Pris: 557,62 kr

Special Price 319,70 kr SUMMER SALE

Pris: 557,62 kr

Special Price 319,70 kr SUMMER SALE

Pris: 557,62 kr

Special Price 319,70 kr SUMMER SALE

Pris: 557,62 kr

Special Price 319,70 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
Annox Deluxe børne ponchoen er suveræn til alle børn, som elsker stranden og vandsportsgrene såsom SUP og svømning.
Bestående af 100% bomuld får du en dejlig varm og blød poncho, af absolut højeste luksus kvalitet for ponchoer til vandsport og udendørs aktiviteter.
En Annox Deluxe poncho til børn er også nem at have med sig rundt og kan benyttes som et mobilt omklædningsrum, så man hurtigt kan få varmen og tørre sig - og herefter få sit tøj på igen.

Alt i alt et luksuriøst eje for dit barn, når de skal afsted til stranden næste gang og stå på SUP eller bade.
Bedømmelser
Størrelsesguide
.

Komfort:

Hvor komfortabel er denne poncho?
Vi har testet alle vores ponchoer på webshoppen, og kan derfor giver brugeren vores bedste anbefaling. Kitedanmark's anbefalinger bliver givet i stjerner, hvor 0 stjerner er det dårligste. Og 5 stjerner er en poncho i den bedste komfort.

Materiale:

Materialet din poncho er lavet af.
Der findes typisk to materialer en poncho er lavet af, Mikrofiber og Bomuld. Ponchoer lavet af Mikrofiber er oftest lidt billigere, men kvaliteten følger også dermed. Bomuld er deluxe udgaven af en poncho, og du får derfor en rigtigt behagelig poncho.

Størrelse:

Højden x Bredden af ponchoen.
Størrelsen på ponchoen kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af ponchoen til toppen af ærmet. Bredden på ponchoen bliver målt i bunden af ponchoen, fra den ene side til modsat vandrette side.

Vægt:

Vægten på ponchoen.
Oftest er ponchoer fremstillet af mikrofiber som typisk er de lette, og en poncho fremstillet af bomuld er lidt tungere. Dette skyldes at bomuld er tungere materiale, og oftest også har tykkere lag.
Specifikationer
Type Poncho
Komfort ★★★★★
Materiale 100% Bomuld
Mål S: 96 x 75 cm / M: 102 x 79 cm
Vægt 700 g