Annox Classic Poncho


Pris: 408,92 kr

Special Price 297,02 kr WEEKEND SALE

Pris: 408,92 kr

Special Price 297,02 kr WEEKEND SALE

Pris: 408,92 kr

Special Price 297,02 kr WEEKEND SALE

Pris: 408,92 kr

Special Price 297,02 kr WEEKEND SALE

Beskrivelse
Detaljer
Annox Classic poncho er det perfekte mobile omklædningsrum - Suveræn til alle som elsker at komme ud på vandet for at surfe, stå på SUP eller bade.
Kan bruges både til omklædning, tørre sig af og til at få varmen i de køligere måneder. Ponchoen er fremstillet i 100% mikrofiber, hvilket er et let og behageligt materiale.

Så skal du ud og surfe, paddelboarde eller svømme en tur i vandet, vil du uden tvivl få stor glæde af denne Annox Classic poncho.
Bedømmelser
Størrelsesguide
.

Komfort:

Hvor komfortabel er denne poncho?
Vi har testet alle vores ponchoer på webshoppen, og kan derfor giver brugeren vores bedste anbefaling. Kitedanmark's anbefalinger bliver givet i stjerner, hvor 0 stjerner er det dårligste. Og 5 stjerner er en poncho i den bedste komfort.

Materiale:

Materialet din poncho er lavet af.
Der findes typisk to materialer en poncho er lavet af, Mikrofiber og Bomuld. Ponchoer lavet af Mikrofiber er oftest lidt billigere, men kvaliteten følger også dermed. Bomuld er deluxe udgaven af en poncho, og du får derfor en rigtigt behagelig poncho.

Størrelse:

Højden x Bredden af ponchoen.
Størrelsen på ponchoen kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af ponchoen til toppen af ærmet. Bredden på ponchoen bliver målt i bunden af ponchoen, fra den ene side til modsat vandrette side.

Vægt:

Vægten på ponchoen.
Oftest er ponchoer fremstillet af mikrofiber som typisk er de lette, og en poncho fremstillet af bomuld er lidt tungere. Dette skyldes at bomuld er tungere materiale, og oftest også har tykkere lag.
Specifikationer
Type Poncho
Komfort ★★★☆☆
Materiale 100% Mikrofiber
Mål M: 107 x 76 cm / L: 113 x 80 cm / XL: 120 x 90 cm
Vægt 300 g