Annox Classic Kids Poncho


Pris: 349,44 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 349,44 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 349,44 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 349,44 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
Annox Classic er en børne poncho i høj kvalitet. Som et mobilt omklædningsrum er denne poncho til børn perfekt til dit barn. Når i skal ud til stranden for at bade eller dyrke jeres favorit vandsportsgrene.

Ponchoen består af 100% mikrofiber, som giver god komfort og medvirker til at dit barn hurtigt kan blive tør og varm, når de er færdige med at bade, surfe eller stå på SUP.
Super god og dejlig varm kvalitets poncho til alle vandglade børn.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Størrelse: S M
Alder: 3-7 år 8-12 år

Komfort:

Hvor komfortabel er denne poncho?
Vi har testet alle vores ponchoer på webshoppen, og kan derfor giver brugeren vores bedste anbefaling. Kitedanmark's anbefalinger bliver givet i stjerner, hvor 0 stjerner er det dårligste. Og 5 stjerner er en poncho i den bedste komfort.

Materiale:

Materialet din poncho er lavet af.
Der findes typisk to materialer en poncho er lavet af, Mikrofiber og Bomuld. Ponchoer lavet af Mikrofiber er oftest lidt billigere, men kvaliteten følger også dermed. Bomuld er deluxe udgaven af en poncho, og du får derfor en rigtigt behagelig poncho.

Størrelse:

Højden x Bredden af ponchoen.
Størrelsen på ponchoen kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af ponchoen til toppen af ærmet. Bredden på ponchoen bliver målt i bunden af ponchoen, fra den ene side til modsat vandrette side.

Vægt:

Vægten på ponchoen.
Oftest er ponchoer fremstillet af mikrofiber som typisk er de lette, og en poncho fremstillet af bomuld er lidt tungere. Dette skyldes at bomuld er tungere materiale, og oftest også har tykkere lag.
Specifikationer
Type Poncho
Komfort ★★★☆☆
Materiale 100% Mikrofiber
Mål S: 86 x 67 cm / M: 96 x 71 cm
Vægt 250 g