Beskrivelse
Detaljer
Denne kortærmede Annox Change robe er den perfekte change robe til alle voksne, som er vilde med stranden og gerne vil kunne klæde om hurtigt og nemt.
Med et change robe kan du nemlig have dit helt ejet personlige omklædsningsrum med dig rundt, så du altid kan være klar til at komme hurtigt ud i vandet. Og dette er gjort ekstra nemt ved brug af den smarte 2-vejs lynlås.

Skifteklædet består af bomuld og polyester, hvilket varmer og tørrer dig godt, samt holder på varmen selv i blæst og regnvejr. Derudover er denne change robe fra Annox både vandtæt og vindtæt, så du kan bruge det året rundt.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Materiale:

Hvilket materiale er change robe lavet af?
De fleste change robe bliver fremstillet af polyester som også kan være vind- og vand afvisende. Størstedelen af change robe har en form for inderfor, som kan fås i forskellige materialer. Her anbefaler vi bomuld (cotton), for at få den bedste komfort.

Vandtæt:

Er change robe vandtæt?
En vandtæt change robe kan modstå regn og vandsprøjt.

Vindtæt:

Hvad er en vindtæt change robe?
Er din change robe vindtæt, så betyder det at den ikke lukker vind ind. Dette er optimalt til efterår/vinter dagene, og til surferen der altid er på de vindrige strande.

Størrelse:

Højden x Bredden af change robe.
Størrelsen på produktet kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af change robe til toppen af ærmet. Bredden på change robe bliver målt i bunden af change robe, fra den ene side til modsat vandrette side.

Lukke system:

Hvordan lukker change robe?
Der findes to måder en change robe kan lukkes på, det kan enten være 1-vejs eller 2-vejs.
1-vejs er det mest almindelige system, og også standard systemet. 2-vejs er et nyere system, og også mere praktisk.

Vægt:

Vægten af change robe.
Specifikationer
Type Change Robe
Materiale Bomuld, Polyester
Vandtæt Ja
Vindtæt Ja
Mål XL: 128 cm x 122 cm
Lukke system 2-vejs lynlås
Vægt 1200 g