Home


Populære Kategorier

Sample banner
Sample banner
Sample banner
Sample banner
OM KITEDANMARK
Kitedanmark blev startet af passionerede surfere og skatere tilbage i 2009. Før selve grundlæggelsen af virksomheden brugte vi vores fritid på at surfe og rejse verden over, hvor Cape Town, Australien og Vest Californien var inkluderet i vores søgen efter fantastiske steder til skateboarding og surfing. Gennem disse rejser opdagede vi at der var et marked rigt på godt udstyr, som ikke var tilgængeligt for os i de europæiske lande. Vi brugte udstyr af ringere kvalitet, selvom bedre kvalitetsudstyr var til rådighed andre steder.

Dette blev en øjenåbner for os til at starte vores butik i Danmark, hvor vi sælger højt kvalitets udstyr og gør det tilgængeligt for alle. Hermed begyndte Kitedanmark og siden har firmaet vokset sig hurtigt større og blevet til en velkendt butik, som for rimelige priser sælger kvalitets udstyr til ekstremsportsgrene. I dag sælger vi alt fra løbehjul, longboards, skateboards, BMX cykler, beskyttelsesudstyr, rulleskøjter, snowboard og ski udstyr, SUPs, kitesurfings udstyr og meget mere.

Virksomheden voksede ud af vores ønske om at sælge de bedste kvalitetsprodukter til en rimelig pris og hermed ligeledes gøre disse produkter tilgængelige for alle. Kort sagt, gode produkter for en fair pris til alle. Vi grundlagde firmaet ud fra vores passion og dedikation for ekstremsporten – sportsgrene vi og vores medarbejdere lever og ånder for hver dag!

Vi er et team af dedikerede riders og mange af os udøver selv en eller flere af disse sportsgrene. Dette betyder at vi har en dybere forståelse og viden om de produkter vi sælger, samt hvad vores kunder behøver ligegyldigt om det er et løbehjul, et skateboard eller et longboard til begyndere eller professionelle. Derudover hvis du skal bruge de rette kuglelejer, et nyt deck til dit løbehjul eller nogle pegs til din BMX, så kan vi også hjælpe dig med dette. Vi deler samme passion for sporten og vi tester altid vores produkter, samt de forskellige brands for at sikre den højeste kvalitet, den bedste service og mest hjælpsomme vejledning til dig.

Kitedanmark er en online butik med et stort udvalg af produkter i Danmark, og måske Europas største fysiske skate butik i København. Du kan altid ringe til vore kundeservice hvis du har behov for hjælp eller vejledning i forhold til et produkt, en ordre eller en forsendelse.

I de seneste år er vores marked rundt i Europa og Danmark vokset markant, og vi kan derfor også tilbyde hjælp og vejledning på flere forskellige sprog, ligegyldigt om du ringer eller sender os en email. Vi ser frem til at høre fra dig!

Venlig Hilsen
Kitedanmark