858 Carbon Fade Bar - Matt Black


Lagerstatus: På lager

Pris: 1.199,00 kr

Special Price 849,00 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"1253","label":"One Size","price":"0","oldPrice":"0","products":["7761"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"849","oldPrice":"1199","productId":"7760","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Når du er på udkig efter en bar til dit løbehjul, så skal du være opmærksom på hvilken form for kompression system baren er kompatibel med. Derudover skal barens diameter også skulle kunne passe, til forgaflen og clampen på dit løbehjul.

Der findes også mange forskellige størrelser på barer til løbehjul. Nogle foretrække høje og smalle barer, og andre lave og brede barer - men alt dette er en smagssag, som skal vurderes af den enkelte rider.
De fleste barer til tricks løbehjul er lavet ud af forkromet stål, som er det stærkeste materiale. Andre tricks løbehjul barer er lavet af aluminium, som også er et relativt stærkt materiale, og ikke vejer særligt meget.

Bar kompatibel:

Der findes flere typer/former for kompressionssystemer til løbehjuls barer. Derfor er det vigtigt når man skal finde sig en bar til sit løbehjul at man er opmærksom på hvilken type/form ens valgte bar til sit løbehjul er kompatibel med. Forskellige typer/former for kompressionssystemer til løbehjuls barer har alle variende fordele.

Bar højde:

Den totale højde af løbehjuls baren. Der er mange størrelser af barer til løbehjul. Om den skal være højere eller lavere er mest af alt en smagssag og hvad der egner sig bedst til hvad man ønsker at bruge sit løbehjul til. Dette kan den enkelte rider bedst selv vurdere og beslutte sig for.

Bar bredde:

Den totale bredde af løbehjuls baren. Løbehjuls barer kommer i mange forskellige størrelser, højder og bredder. Nogle vil helst have en breddere bar til sit løbehjul, andre vil hellere have en smallere. Om det skal være den ene eller anden er en smagssag den enkelte rider selv kan vurdere og beslutte sig på.

Bar materiale:

Materialet løbehjuls baren er fremstillet ud af. De to mest anvendte materialer barer til løbehjul bliver lavet ud af er aluminium eller forkromet stål. Det gode ved aluminium er at det ikke er lige så tungt et materiale som stål og stadig er et stærkt holdbart materiale. Dog ikke nær så stærkt og holdbart som forkromet stål, der omvendt vejer en del mere end aluminium. Trick løbehjul er oftest lavet af forkromet stå, da disse slags løbehjul skal kunne håndtere en del stød og slag under udøvelsen af tricks.

Vægt:

Den totale vægt af løbehjuls baren. Vægten på baren afhænger mest af det materiale den er fremstillet ud af. Det der typisk er gældende er at de tungere løbehjul af eksempelvis forkromet stål er at de er stærkere og mere holdbare. Omvendt gælder det af løbehjul af aluminium er markant lettere.

Ydre diameter:

Den ydre diameter af baren. Det væsentlige for den ydre diameter af en løbehjul bar er at den skal kunne passe sammen med forgaflen og clampen dit løbehjul er udstyret med. Passer den ikke bliver samlingen af dit løbehjul helt umulig, så husk at tjekke op på det før køb.

Indre diameter:

Den indre diameter af baren. Det der er gældende for den indre diameter af løbehjulets bar er selve det om den kan passe til dit løbehjuls forgaffel og clamp, som lige netop dit løbehjul har. Derfor er det vigtigt at få tjekket op på dette før du vælger og køber en bar til dit løbehjul.

Bar design:

Designet af løbehjuls baren. Overordnet er der to typer for barer til løbehjul. One-piece og two-piece barer. En one-piece bar er lavet som kun at være en del. Dette er smart for trick løbehjul, da styrken for disse løbehjuls barer øges en del. Two-piece barer er lavet af to dele, hvilket åbner op for muligheden til eksempelvis at justere højden af sin bar, men ligeledes også et svagere punkt på løbehjulet der gør det mindre effektivt til tricks.

Bar SCS:

Er baren for dit løbehjul lavet med kompressionsystemet SCS har du en meget stærk, dog også lidt tungere løbehjuls bar. Dette vil gøre dit løbehjul ideelt til lidt af hvert, men især til tricks, da styrken vil sørger for at dit trick løbehjul kan klare alle de stød og slag der forekommer under udøvelsen af dine tricks.
Specifikationer
Kompatibel med SCS Compression
Bar højde 690 mm
Bar bredde 620 mm
Materiale Aluminium
Vægt 900 g
Ydre diameter 32 mm (Regular)
Indre diameter 28 mm
Bar design One-Piece
SCS ready Nej